Simon Enemærke » Teamet bag


Mobiltelefon: +45 21 45 13 37

Jeg er en ung studerende med en kæmpe passion for den kommercielle del af sportens verden. Interessen for netop dette er kommet på baggrund af, at jeg finder det utroligt fascinerende, at det er muligt som virksomhed/beslutningstager i virksomhed, at benytte den store passion for det lokale sportshold, som værende en del af virksomhedens markedsføringsstrategi. Det er netop også derfor, at jeg ser det som værende et kæmpe privilegium, at jeg i mit arbejde hos Business in sport kan få æren af at beskæftige mig med netop dette.

Som tidligere ung elitesportsudøver har jeg ligeledes selv siddet på den anden side af bordet, og brænder derfor i endnu højere grad for at både sportsorganisationen, virksomheden og elitesportsudøveren, alle får det fulde udbytte af de sponsoraktiviteter- og tiltag der bliver stablet på benene.

Jeg har efter min egen mening en uvurderlig bagage med mig fra tiden i salgsbranchen, som har udstyret mig med nogle skarpe kommunikationskompetencer, som, uden tvivl, gavner mig både nu og fremadrettet.

Med mig fra salgsbranchen har jeg ligeledes fået mig et område, som jeg i særdeleshed også brænder for – Nemlig udvikling af medarbejdere. Både det at videreformidle de værktøjer som virker for en selv, men også at se Dem lykkes med dem i praksis.

Det at være målrettet, resultatbevidst og detaljeorienteret er noget, som jeg i høj grad har med mig i min evige iver efter at være den dygtigste til det, jeg beskæftiger mig med.