Træn dit salg


Fodbold

Sælg mere end et logo på en trøje – så det skaber værdi for kunden

Et sponsorat er i dag mere end et logo på en trøje. Derfor rådgiver vi, i Business in sport, sportsorganisationer i hvad den rigtige løsning skal indeholde for at kunden får værdi af sponsoratet.

Derudover rådgiver vi sportsorganisationer i, hvilke ydelser de skal tilbyde, hvordan  virksomhedens behov for sponsorater aktiveres, hvordan præsenterer I som sportsorganisation løsningen så den bliver købt, samt hvordan ydelsen efterfølgende leveres.

Forskellige virksomheder har forskellige behov i forhold til sponsorater. Nogle virksomheder har brug for synlighed, andre har mere behov for at skabe oplevelser for medarbejdere eller samarbejdspartnere, mens andre igen har fokus på at udvide virksomhedens netværk. Det vigtige er, at kende virksomhedens behov, så I kan tilbyde en løsning som skaber værdi. Ligesom spillerne på banen, er det vigtigt for jer at træne, så I bliver de bedste til det I laver.

Kontakt Business in sport for at få en dialog om, hvordan I skal træne for at blive blandt de bedste indenfor jeres område.